PEAK-IT sponsort relatie voor Clini Clowns

Naarden, 18 oktober 2013 – PEAK-IT staat als organisatie al jaren midden in de maatschappij. Ook in 2013 is MVO weer een belangrijk aspect in de bedrijfscultuur van PEAK-IT. Daarom sponsort PEAK-IT haar relatie Paul Bune tijdens de New York Marathon voor het goede doel: de Clini Clowns.

Paul Bune is al jaren een zeer gewaardeerde relatie van PEAK-IT en heeft zichzelf voor 2013 een mooi doel gesteld.  ‘Na de Marathon van Amsterdam te hebben gelopen in 2012 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe motivatie voor 2013 en wat is er nou mooier dan de New York marathon te lopen en daarbij gelijk een super doel als CliniClowns te helpen’, aldus Paul Bune Manager GGM Glas- Gevel- en Milieutechniek.

Dit fantastische doel sluit aan op de eerdere goede doelen die PEAK-IT heeft gesponsord, zoals Warchild en de Q-music kerstactie. Met deze Q-kerstkado actie werden meer dan 400 cadeaus werden opgehaald voor kinderen die anders geen cadeau zouden krijgen. ‘Wij merken dat het een positief effect heeft op al onze ICT professionals om zo nu en dan even stil te staan bij de medemens, aldus Maarten Cobelens COO PEAK-IT.

PEAK-IT ondersteunt niet alleen zakelijk als IT Business Partner haar relaties, maar ook met goede doelen.