top 10 vrouwen apps

Apps die je als vrouw echt niet mag missen vind je hieronder. Hierbij hebben wij de apps die half Nederland toch al heeft buitenbeschouwing gelaten zoals: whatsapp, facebook, angry birds etc.. De top 10 vrouwen apps die overblijven zie je hieronder.

1. Runkeeper

Elke vrouw wil fit blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Runkeeper zorgt ervoor dat dit een stuk prettiger is! Je kan een afspeellijst maken en ondertussen kan je lekker joggen terwijl Runkeeper al je gegevens bijhoud; hoeveel kilometer je gejogd hebt, hoeveel calorieën je verbrand hebt en je gemiddelde snelheid.

Leuk extraatje: toon je vriendinnen hoe fit je blijft door het direct op Twitter te uploaden.

Een must have voor: Vrouwen die graag fit willen blijven
Gemaakt voor: iPhone en Android
Kosten: gratis
Link voor Apple: klik hier
Link voor Android: klik hier


2. My Baby & Me

Als beginnende moeder wil je natuurlijk alles bijhouden van je baby; de groei, het gewicht, wanneer is de baby voor het laatst gevoed en verschoont, hoeveel slaapt de baby enzovoorts.

My baby & me zorgt voor een ideale manier om alles te kunnen noteren en bijhouden.
Wat dacht je van een foto boekje waarin te zien is hoe de baby door de tijd veranderd, of de beste producten voor je baby?

Een must have voor: Vrouwen die net moeder zijn geworden
Gemaakt voor: Apple
Kosten: gratis
Link voor Apple: klik hier


3. 123Dressme

Nooit meer met het probleem zitten dat je niet meer weet wat je aan moet trekken? Dat zou een hoop tijd besparen ‘s ochtends! Nou, 123Dressme heeft daar een oplossing voor gevonden;

Je maakt een foto van al je kledingstukken, en via 123Dressme kan je heel eenvoudig door je kleding bladeren en ze onder elkaar plaatsen; Past dit topje bij deze broek? He, ik was dat jurkje helemaal vergeten! Zelfs dan nog geen idee wat je moet combineren? Schut de app, en hij zal een willekeurige kleding combinatie geven.

Tip: maak een foto van je kleding dat je wil kopen in de winkel en voeg hem aan de app toe, kan je meteen kijken of je iets hebt wat er bij past.

Een must have voor: De modebewuste vrouw
Gemaakt voor: iPhone
Kosten: gratis
Link voor Apple: klik hier


4. Reclamefolder app

Je loopt door de Kalverstraat in Amsterdam en je wilt nog even die shampoo hebben die in de aanbieding was. Maar was dat nou bij de drogisterij of bij de supermarkt?

Deze issue is verleden tijd, want met de Reclamefolder App heeft u alle foldertjes bij de hand en kunt u makkelijk neuzen tussen de aanbiedingen. Scheelt al die foldertjes meesjouwen en het is nog milieuvriendelijk ook!

Een must have voor: De echte koopjesjager
Gemaakt voor: Android en Apple
Kosten: Gratis
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier


5. De Bijenkorf App

Ten alle tijden lekker winkelen in een van de grootste warenhuizen van Nederland? Met de Bijenkorf App kun je lekker winkelen, vanachter je mobiele telefoon.

je vind hier bijvoorbeeld de nieuwste trends, aanbiedingen, nieuwtjes en evenementen.

Ben je member van de Bijenkorf? Dan kan je ook nog eens je puntensaldo zien en deze verzilveren, tevens kan je ook je laatste 10 transacties bekijken.

Een must have voor: de koopgrage vrouw
Gemaakt voor: Android en Apple
Kosten: Gratis
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier


6. Wordfeud

Uit onderzoek is gebleken dat Wordfeud het meest gespeelde spelletje is onder vrouwen. Dit spel vereist dan ook een goede Nederlandse woordenschat.

Ken je dat nog, scrabble? Tegenwoordig is overal een App voor, dus ook voor scrabble en het heet Wordfeud. Lekker competitief tegen je vriendinnen en vrienden spelen over het internet, of tegen een willekeurig persoon online. Een leuk en verslavend spel wat tegelijkertijd je woordenschat doet vergroten!

Een must have voor: de slimme vrouw
Gemaakt voor: Android, Apple en Windows Phone
Kosten: gratis
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier
Link voor Windows Phone: klik hier


7. Viva-forum app

Viva is een van de meest populaire forums onder vrouwen. Hier kunnen vrouwen praten over onder andere; relaties, seks, problemen, persoonlijke vragen, tips, weetjes en nog veel meer.

Bent jij het type dat graag andere mensen wilt helpen, ze advies geven met je eigen levenservaring? Dan is deze app echt wat voor jou! Vele mensen zullen uiterst blij zijn met je antwoorden.

Een must have voor: de vrouw met een luisterend oor
Gemaakt voor: Apple
Kosten: gratis
Link voor Apple: klik hier


8. Fake Call Me

Een date, en na een half uur al op je horloge kijkend wanneer het is afgelopen. Een feestje, maar je wilt niet eenzaam lijken omdat je vriendinnen net even weg zijn. De Fake Call Me app red je uit benarde situaties!

Stel van te voren een nummer in, voeg een tijd toe, en je wordt “gebeld” door de desbetreffende persoon. Nooit meer moeilijk doen met excuses, want nu heb je je excuus altijd bij de hand.

Tip: je kan ook laten zien dat je gebeld wordt door een beroemdheid als de Prins of een beroemd fotomodel, leuk om je vriendinnen mee te foppen!

Een must have voor: Vrouwen die af en toe even niet weten wat ze moeten zeggen
Gemaakt voor: Android
Kosten: gratis
Link voor Android: klik hier


9. Vakantieveilingen

Een bioscoopje, een restaurant, een weekendje weg, een avondje uit; je kan het zo gek niet bedenken of je kan er op bieden. Hierdoor weet je zeker dat je geen avondje uit mist!

De app werkt net als de website; je ziet een uitstapje wat je leuk lijkt en je biedt erop. Bieden kan al vanaf 1 euro! En heb je gewonnen, dan kan je lekker genieten van een fijn avondje uit.

Een must have voor: De echte koopjesjager
Gemaakt voor: Android en Apple
Kosten: Gratis
Link voor Apple: klik hier 
Link voor Android: klik hier


10. Buienradar

Lekker op stap, en opeens slaat de onweer los! Had ik nou maar naar het weer gekeken vanmorgen… Nou, dat probleem is verleden tijd met de Buienradar. Je kan ten alle tijden kijken of het gaat regenen.

Het is simpel, je kunt heel Nederland bekijken wat voor weer het is, of per plaats apart.

Een must have voor: Iedereen die maar niet kan wennen aan de Nederlandse buien.
Gemaakt voor: Android en Windows Phone
Kosten: gratis
Link voor Android: klik hier
Link Windows Phone: klik hier 

Bron: tablet.nl