Crisis, wat nu? Een digitale marktkraam!

Rate this post

Minder loon, minder nettoloon, minder pensioen, minder werk. Alles wordt in snel tempo minder! Maar dat geldt niet voor het aanbod op digitale marktplaatsen. 2ehands artikelen zijn namelijk meer dan ooit gewild dankzij de economische crisis. En daar komt dan ook nog eens de duurzaamheidsgedachte boven op. En waarom ook niet? Vaak kosten gebruikte spullen maar een fractie van de nieuwprijs en dat betekent dat koopjesjagers honderden euro’s kunnen besparen op hun aankoop. Wij nemen de website www.winkelkraam.nl onder de loep.

Digitale winkelkramen

Klanten kunnen snuffelen net als op de markt in zogenaamde digitale marktkramen. In plaats van in het gure weer rond te kijken en koud te worden, nemen klanten lekker comfortabel op de bank een kijkje. Warm, comfortabel en met de pinpas in de hand. Eigenlijk net zo gemakkelijk. Er zijn al meer dan 1700 winkelkramen geopend en de verwachting is dat met de herfst en de winter in aantocht, dat aantal rap zal toenemen.

Gratis advertenties

Verkopers kunnen marktkramen aanmaken en gratis advertenties plaatsen. Het aanbod neemt elke dag toe en op de homepage zie je direct wel zaken als laatste zijn aangeboden. In de marktkramen kunnen verkopers meerdere spullen aanbieden. Gemakkelijk voor de verkoper en voor de koopjesjager.

Twitteren

Extra gemakkelijk is dat je het actuele aanbod via Twitter kunt volgen. Zo kan je er als eerste bij zijn. Het verbaast ons niets dat het aantal volgens met de dag groeit.

Terug naar boven