Outdoor waterfilters

4/5 - (2 stemmen)

Als u veel reist, dan komt u in situaties en landen waarbij schoon drinkwater niet direct voorhanden is. In dat geval is het handig om te kunnen beschikken over een waterfilter. Een outdoorwaterfilter kan u zonder stroom gebruiken en dus buitenhuis maar ook gewoon in uw eigen keuken. Zo weet u zeker dat u altijd veilig en schoon water drinkt.

British Berkefeld RVS outdoor waterfilter

Het goedkoopste hoogwaardige waterfilter dat wij vonden, is te kopen op deze website en heet Britisch Berkefield RVS ooutdoor waterfilter. Voor een bedrag van slechts 123 euro kan dit waterfilter ca. 20 liter per filterelement per etmaal zuiveren, totaal goed voor maximaal 80 liter veilig drinkwater per etmaal. Meer dan 99,99% van de bacteriën wordt door de filters tegengehouden.

Hoe werkt een waterfilter?

Een waterfilter zuiver door objecten van bepaalde grootte tegen te houden. Een standaard filtermaat, die ook in de farmaceutische industrie wordt gebruikt is 0,2 µm. Hiermee worden vrijwel alle bacteriën gefilterd.
Sommige filters werken door het water te koken, maar het blijft dan vuil alhoewel het veilig te drinken is. Koken kost veel energie en is daarom niet geschikt voor alle situaties. Met behulp van jodium kan ook, maar veel mensen vinden de typische jodiumsmaak niet erg lekker. Drinkwater kan je ook veilig maken met behulp van UV-licht. Deze methode is vrij nieuw.

waar kopen?

Het grootste assortiment met de beste prijs hebben wij gevonden op basicwaterfilter. Een prettige webwinkel met snelle levertijden, veel extra informatie en werkelijk alle filters die jij je maar kan bedenken.

Terug naar boven