Je eigen sportcoach online!

Rate this post

Op 15 januari wordt een nieuwe dienst geïntroduceerd die heel Nederland gezond kan maken: De Vitalics Online Coach. Het nieuwe initiatief speelt goed op de hedendaagse trend door online en gezondheid te combineren. Het moment van introductie is natuurlijk ook goed gekozen. Aan het begin van het jaar openen veel sportzalen hun deuren om in het kader van goede voornemens veel nieuwe klanten binnen te halen. De Vitalics Online Coach is echter gebaseerd op een geheel ander principe, namelijk het inbouwen van een gezondere leven in jouw persoonlijk levensstijl.

Hoe het werkt

De Vitalics Online coach is een totaalpakket dat via internet is af te nemen. Het programma start met een gezondheidsmeter welk wordt opgebouwd door een korte vragenlijst. Daarmee krijg je snel inzicht in jouw persoonlijke levensstijl. Daarmee kan een programma worden opgesteld dat haalbaar is voor jou en wat je motiveert en bovendien naadloos is te integreren in jouw manier van leven. En daar gaat het om. De meeste mensen vervallen namelijk na een korte enthousiaste periode van fitness en diëten al snel in hun oude gewoonten. Samen met je Vitalics gezondheidscoach ga je aan de slag met een gezonder voedingspatroon en bewegingsprogramma.

Gewoon thuis gezonder lever

Zonder dat jij je huis hoeft te verlaten kan je werken aan je gezondheid. Dat wil iedereen wel, maar niemand weet hoe. Onze Vitalics gezondheidscoach helpt jou daarbij en stelt een een programma op dat bestaat uit een total body work out, specifieke rugoefeningen en trainingen voor alle spiergroepen. Je hebt daarvoor geen dure fitness spullen nodig of kleding of sportzaal abonnement. Een betere conditie opbouwen kan je gewoon thuis doen. Het is dus makkelijker en beter vol te houden omdat het ook nog eens maar weinig tijd kost.

Je online coach

Jouw online coach helpt je dit programma op te stellen dat het beste bij jou als persoon past en voor jou ook haalbaar is. De Vitalics Gezondheidscoach werkt met duidelijke instructie video’s zodat je de oefeningen goed kunt uitvoeren. Je coach motiveert je elke dag om de oefeningen goed uit te voeren. Het is dus niet zomaar een coach maar een online coach die dag en nacht beschikbaar is om jou te motiveren en te helpen om gezonder te worden.

Wil je alvast een kijkje nemen? Surf dan snel naar www.vitalicscoach.nl. Per 15 januari kan jij ook starten met een gezonder leven!

Terug naar boven