Het windows 8 tablet, een alternatief?

Rate this post

Microsoft heeft haar eerste tablet op de markt geïntroduceerd. Op het tablet is het nieuwe Windows 8 geïnstalleerd. Het werkt prima samen met andere Windows apparaten en is qua geheugen eenvoudig uit te breiden door gebruik te maken van een SS kaartje of memorystick.
Op deze website staan alle andere merken tablets beschreven die gebruikmaken van windows8.

Waarom Windows 8 tablets?

Het grote voordeel van Windows tablets is dat Windows beter aansluit op de bedrijfsomgeving en beveiliging. Bedrijven werken immers nog voornamelijk op een Windows omgeving en worden nu overbelast met verzoeken om Ipad thuisgebruikers toegang te verlenen tot de eigen professionele omgeving. Met dit uitstekende alternatief heeft Microsoft een sterke troef in handen om gegevens en applicaties te ontsluiten voor mobiele gebruikers op 1 en hetzelfde platform.

Ontwikkelen windows8 tablets volgen?

IT managers zullen daarom de ontwikkelingen van Windows 8 op de voet volgen. Alhoewel Android en Ipad tablets inmiddels indrukwekkende marktposities hebben opgebouwd is Windows 8 met haar aantrekkelijke interface en uitstekende aansluiting op de professionele omgeving een prima alternatief. Wil jij de ontwikkelingen op de voet blijven volgen, dan kun je dat doen op de website die dit alles bijhoudt namelijk http://www.windows8tablet.nl

Terug naar boven