Geld uitgeven en toch verdienen, hoe kan dat?

Rate this post

In tijden van crisis is het natuurlijk prettig als je aankopen kunt doen en daarvoor geld terugkrijgt. Als jij beloond wordt om aankopen te doen door geld terug te ontvangen, dan is dat natuurlijk zeer prettig. Nieuwe trend in internetland is dan ook het grote aantal cashback websites die daarop inspelen.

Hoe werkt Cashback dan eigenlijk?

Cashback websites hebben afspraken lopen met hun leveranciers dat zij beloond worden voor het aanbrengen van klanten of het doen van aankopen. Deze cashback websites worden dus beloond met een stukje provisie. Soms is dat een bedrag per aankoop en soms een percentage van de aankoopsom. Cashback websites spelen deze provisie weer door aan hun klanten. Zij delen als het ware de verkoopprovisie. Voor zowel de internetshopper als de eigenaar van de cashback website is dat een win-win situatie. Beide worden er beter van.

Een voorbeeld

Op de website www.directkorting.com kan jij je inschrijven. Wanneer je dat hebt gedaan, en je koopt via hen bij bijvoorbeeld Wehkamp, Thuisbezorgd.nl of de Hema. dan kun je kortingen terugbetaald krijgen van maar liefst 8%, 0,80 euro en 5,4%. Als je veel via internet koopt zoals kleren bijvoorbeeld, dan kunnen zulke kortingen behoorlijk in de papieren lopen.

Zelf leden werven en direct geld verdienen

Het leuke is dat Directkorting.com zelf ook weer verkoopprovisie uitlooft. Als jij bijvoorbeeld nieuwe leden aanbrengt die geld willen verdienen op hun internet aankopen, dan kan je daarmee €2,50 verdienen per aangebracht lid. Wil jij je inschrijven, dan kan je dat hier doen.

Terug naar boven