Een mooi gebouw voor een mooi bedrijf

Rate this post

Met uw nieuwe succes heeft u als bedrijf een flinke smak geld verdient. Dit geld wilt u graag investeren in uw bedrijf om dit verder te alten groeien. Het punt is alleen dat er geen ruimte is om uw bedrijf op dit moment te alten groeien. Uw gebouw is namelijk erg klein en heeft weinig ruimte voor extra werknemers of faciliteiten. De enige optie is dan, verhuizen. Als fan van moderne gebouwen wilt u toch graag iets moois en moderns hebben. Een bedrijf zoals MVGM kan u helpen met het zoeken naar mooie bedrijfspanden.

Een mooie stijl

In onze huidige maatschappij hebben we een standaard bouwstijl, er bestaan echter een hoop verschillende types van architectuur. Zo heb je bijvoorbeeld de neogotiek stijl. Een 19e-eeuwse stroming in de bouwkunst die zich heeft laten inspireren door de middeleeuwse gotiek. Deze stijl is ontstaan in Engeland rond 1749.  Deze stijl wordt vooral veel gebruikt in de vorm van kerken en andere staatsgebouwen.  Zo is er bijvoorbeeld het oud gerechtshof, de Sint-Maartenskerk in Aarlen of het Stadhuis van Sint-Niklaas. Een andere architectuurstijl is Classicisme, een beweging die tussen 1640 en 1720 een terugkeer naar de klassieke Griekse en Romeinse voorbeelden voorstond. De stijl accentueert zich met relatief eenvoudige vormen, monumentaliteit, duidelijke contourlijnen en coloriet. Een goed voorbeeld van deze stijl zie je terug in het Sint-Pietersplein of de St Paul’s Cathedral in Londen. Voor een bedrijf dat u een mooi bedrijfspand met verschillende stijlen kan leveren in Arnhem, lees verder.

Een oud pand voor uw bedrijf

Na deskundig advies en een kleine zoektocht heeft u het bedrijfspand van uw dromen gevonden. Met een mooi moderne look wilt u hier nooit meer weg.

Terug naar boven