Links plaatsen

Wat is linkbuilden?

Linkbuilden wordt met de dag belangrijker in de hedendaagse online marketing.
Linkbuilding is het ruilen van links, u meldt uw website aan op andere sites. Dit is voor uw bedrijf efficiënt. Bij hoe meer websites u dit doet, hoe eerder u hoger opkomt in Google!

Met de geschikte zoekwoorden scoort u hoog op Google en kunt u op de eerste pagina komen van Google.

 

Waarom zou je linkbuilden?

Linkbuilden is het belangrijkste als u gevonden wilt worden op bepaalde zoekwoorden. Doordat u , uw website op startpagina’s aanmeldt, gaat Google naar bepaalde zoektermen kijken, uw zoekwoorden dus. Als u, uw website op meerdere pagina’s aanmeld maakt u meer kans op de top 10 van Google, de 1e pagina. U bent dus makkelijk vindbaar voor klanten. Meer klanten, is meer omzet.

 

Hoe pak je linkbuilden aan?

Linkbuilden zou makkelijker zijn als u een lijst heeft gemaakt waar startpagina’s op staan. U zult dus eerst een lijst moeten maken om te kunnen beginnen met linkbuilden. De diverse startpagina’s kunt u op Google zoeken. Zodra u een lijst heeft gemaakt, kunt u beginnen met linkbuilden. U gaat naar de website, u zoekt naar de termen ‘’website toevoegen’’. U vult de gegevens in die gevraagd worden, en klikt op toevoegen. Als u dit een volhoudt en meerdere malen herhaalt, komt u hogerop in Google. Deze handelingen bij elkaar noem men linkbuilden.

 

Een link terug?

Zoals in de voorwaarden te lezen is een van deze voorwaarden een verplichte linkruil, dit houdt in dat u op uw website een link moet plaatsen naar onze website toe met de titel: Persbericht plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de teruglink handmatig te schrijven of de onderstaande link te kopiëren en op uw website te plaatsen. Vervolgens kunt u het formulier onderaan de pagina invullen en zullen wij uw link ook op onze website vermelden!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven