Ligurië – een vakantie in de streek van culinaire specialiteiten!

Rate this post

Ligurië staat al lang bekend om zijn uitstekende wijn en heerlijke olijfolie, maar deze regio in het noordwesten van Italië heeft nog veel meer lekkernijen te bieden!

De website “www.BlumenRiviera.nl” bevat nog meer informatie over de culinaire hoogstandjes die u te wachten staan ​​in Ligurië. Ligurië is een smalle regio gelegen aan de noordelijke kust van Italië. De regio staat bekend om zijn mediterrane klimaat en de ongewone combinatie van bergen en zee die deel uitmaken van het landschap. De natuur is een van de redenen waarom  deze regio een van de best bewaarde geheimen voor reizigers en vakantiegangers is, maar ook waarom de omstandigheden optimaal zijn voor een gevarieerde en culturele vakantie. Het milde klimaat en de gevarieerde natuur zijn perfect voor de teelt van druiven en olijven, u zult dan ook veel kleine wijn-en olijfgaarden tegenkomen.

De Ligurische bossen zorgen veel wildgerechten, maar als u meer van vis houdt dan kunt u aan de kust uw hart ophalen! Hier vindt u een groot assortiment van schaal-en schelpdieren op het menu. De meer traditionele Ligurische specialiteiten zijn vaak te vinden in de agriturismo restaurants, verstopt in het binnenland van Ligurië. De meeste van deze restaurants verbouwen hun eigen ingrediënten, en dus niet geproduceerd voor massaconsumptie, wat de exclusiviteit van de culinaire specialiteiten garandeert!

Omdat de Ligurische specialiteiten alleen in een beperkte oplage worden geproduceerd, worden de Ligurische gerechten over het algemeen alleen gereserveerd voor de lokale bevolking en de weinige vakantiegangers die hier toevallig zijn. De Ligurische specialiteiten en de unieke natuur van de regio zijn vast en zeker een overtuigend argument voor een bezoek aan de Riviera dei Fiori (de Riviera van de bloemen).

Zie onze website voor meer informatie en foto’s van Ligurië: www.BlumenRiviera.nl
BlumenRiviera
Raul Cocca
Ossannastraße 7
80999 München
DUITSLAND

E-mail: info@blumenriviera.com
Telnr: 0049 – 8989 22 33 00
Website: www.BlumenRiviera.nl

Terug naar boven