Muzikale teambuilding activiteiten

Rate this post

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten van Teams in Tune staan in het teken van muziek en leren allerlei soorten teams hoe zij effectiever een doel kunnen bereiken. Tijdens de workshop moet een team een perfecte en swingende uitvoering voorbereiden. Het gaat hier om een door Teams in Tune geschreven muzikale compositie. Het team gaat dan met behulp van muziekinstrumenten de compositie uitvoeren. U hoeft hiervoor geen muzikale ervaring te hebben en iedereen kan meedoen aan deze uitzonderlijke teambuilding activiteiten.

Muzikale teambuilding activiteiten

De teambuilding activiteiten van Teams in Tune worden begeleid door gespecialiseerde coaches die uw team op weg kunnen helpen naar een effectievere samenwerking. Aan de hand van oefeningen, ideeën en opdrachten gaat uw team aan de slag met de muziekinstrumenten. Alle opdrachten geven de deelnemers energie en leren veel over de totstandkoming van een goede samenwerking. Hierbij komt voornamelijk luisteren en afstemmen aan te pas. Gedurende de workshop zijn de resultaten van iedere persoon direct merkbaar waardoor meteen ingespeeld kan worden op iemands prestaties. Tijdens de teambuilding activiteiten wordt een team uitgedaagd om er alles uit te halen wat er in zit. Indien nodig schroomt de coach niet om iemand een spiegel voor te houden. Iedereen wordt geprikkeld om een effectievere samenwerking te bereiken.

Leerdoelen en kernwaarden

Voordat u uw team aanmeldt voor een workshop bij Teams in Tune, bedenk dan goed wat de knelpunten zijn van uw team. Bedenk bijvoorbeeld specifieke leerdoelen en kernwaarden die de deelnemers missen en moeten aanleren. Of waar echt de aandacht op gevestigd moet worden. Geef deze punten door bij de aanmelding aan een van onze medewerkers. Op dat moment kan besloten worden wat voor type workshop het meest geschikt is in het geval van uw groep. Desnoods kan de workshop gecombineerd worden met meerdere soorten activiteiten. Ook als het een op zichzelf staande training is, wordt deze aangepast aan de leerpunten die u heeft doorgegeven bij de aanmelding.

Terug naar boven