Stichting Matthias loopt Heldenrace in het Amsterdamse Bos

Rate this post

Op 8 juli, neemt een team van toegewijde supporters van Stichting Matthias deel aan de (Alvarum) Heldenrace in het Amsterdamse Bos te Amsterdam.
De Heldenrace is een sport evenement, waar mensen 6 km lopen of rennen, maar daarnaast ook nog een andere uitdaging aangaan: geld inzamelen voor een goed doel zoals Stichting Matthias.
Deelnemers creëren binnen het team De Carneolen van Stichting Matthias, een online fondsenwerving pagina , http://heldenraceamsterdam2012.alvarum.net/decarneolen.
Om daadwerkelijk te mogen meelopen, haal je minimaal 300 euro op door jouw familie, vrienden en collega’s te vragen een donatie te doen op jouw pagina.
Meld je dus aan via de website. Als je vindt dat meelopen een te grote opgave is, help de loper(s) binnen het team De Carneolen, door een financieel ondersteunen.
De donaties die ingezameld zijn zullen ten goede komen aan de doelstelling van Stichting Matthias: “Het mogelijk maken en behouden van zelfstandig begeleid wonen voor normaal begaafde jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS).” De Stichting heeft een wachtlijst van 16 potentiële bewoners welke allen een eigen appartement met begeleiding op maat willen verkrijgen.
De Stichting heeft een mogelijke locatie op het oog wat nog in een pril stadium is. Als dit concreet gaat worden dan zal daar zo een paar ton voor nodig zijn om de nieuwe locatie van de Stichting te kunnen verwezenlijken. Wij zijn zeer gelukkig met de eerste Heldin haar initiatief en doorzetting. Zij komt uit Friesland om te lopen voor Stichting Matthias. Wij rekenen op meer Helden
Alvast bedankt voor jouw deelname! Meer informatie: heldenactie@stichting-matthias.nl.

Noot voor de redactie:
Adres: Stichting Matthias, Postbus 277, 1970 AG
contactpersoon: Wim Planting, fondswerver@stichting-matthias.nl

Terug naar boven