Super Last Minute kortingen voor uw vakantie naar Italië bij BlumenRiviera!

Rate this post

MÜNCHEN – Vertrek binnen 14 dagen naar het prachtige Ligurië en ontvang tot 35% last minute korting op al onze accommodaties! Deze actie is geldig tot 3 september 2012.

Last minute vakanties zijn populair onder vakantiegangers en dit jaar zijn vooral de super last minutes in trek. Bij BlumenRiviera stroomt de inbox dagelijks over met last minute aanvragen. Ook al is het al half augustus, blijkbaar hebben vele Nederlanders hun vakantie nog niet geboekt. Iedereen houdt de weersverwachting goed in de gaten en kijkt uit naar interessante last minute deals!

Met de prachtige zandstranden, strakblauwe lucht en het overheerlijke eten mag u Ligurië zeker niet vergeten voor een eventuele vakantiebestemming! Naast de stranden is er uiteraard nog meer te doen. U kunt bijvoorbeeld ook een prachtige wandeling of fietstocht door de bergen maken , de historische stad Genua bezoeken of cultuur snuiven bij de vele middeleeuwse kastelen in de regio.

Ligurië is de perfecte regio om een paar weken heerlijk te relaxen en het gebied te verkennen, een vakantiehuis is hier de ideale accommodatie voor! Naast vakantiehuizen heeft BlumenRiviera ook verschillende appartementen, vakantieparken en hotels beschikbaar, en uiteraard is uw huisdier ook meer dan welkom! Met een beetje geluk vindt u een super last minute accommodatie met een barbecue, (privé) zwembad of prachtig uitzicht op zee.

Hoe te reserveren?

U kunt een last minute vakantie tot 1 dag voor vertrek via de website van BlumenRiviera boeken. Via de website kiest u de gewenste vertrekdag. De website geeft u vervolgens de beschikbare accommodaties aan voor de last minute prijs. U kunt via de website boeken of telefonisch via 0049 – 8989 22 33 00. Wij hebben Nederlandse medewerkers die u graag te woord staan!

Voorwaarden last minute korting

  • Geldt op alle nachten van 20 t/m 3 september 2012
  • Last minute prijs wordt automatisch door de website berekend
  • Aankomstdag voor al onze accommodaties is zaterdag
  • Niet te combineren met andere acties of kortingen

Mocht u geinteresseerd zijn in een last minute vakantie met BlumenRiviera dan kunt u de last minutes bekijken via: www.BlumenRiviera.nl

BlumenRiviera biedt verschillende accommodaties aan in de omgeving van Albenga, Diano Marina en Ventimiglia. De website van www.BlumenRiviera.nl bevat nog meer informatie over de vele vakantiewoningen, appartementen, vakantiehuizen maar ook sportmogelijkheden in Ligurië.

BlumenRiviera

Raul Cocca
Ossannastraße 7
80999 München
DUITSLAND

E-mail: info@blumenriviera.com
Telnr: 0049 – 8989 22 33 00
Website: www.BlumenRiviera.nl

Social Media
Facebook – BlumenRiviera
Google Plus – BlumenRiviera
Twitter – BlumenRiviera
Pinterest – BlumenRiviera

Terug naar boven