Van den Heuvel zwembaden

Rate this post

Hallo zwemliefhebber,

Waarschijnlijk heeft u al veel opgezocht over het hebben van een zwembad.
En internet staat er natuurlijk overvol mee, maar niet alle zwembaden zijn gelijk en daarom is het belangrijk dat u bekijkt wat de verschillen zijn, zodat u ook de zwembaden goed met elkaar kunt vergelijken, want bijvoorbeeld in onderhoud is erg veel verschil.

Wij zijn al meer dan 40 jaar zwembadbouwers en daarom specialist als het gaat om het bouwen van privé zwembaden met toebehoren.

Er zijn vele mogelijkheden om zwembaden te bouwen.    Wij leveren u echter een uniek en beproefd systeem, waarvan reeds meer dan 1000 baden gebouwd zijn, verspreid over geheel België en Nederland.    Uniek aan ons systeem is het omtrek-skimming, d.w.z. het drijvende vuil wordt periodiek aan de gehele omtrek van het zwembad afgevoerd, ongeacht windrichting.

De levering van een Van den Heuvel zwembad bestaat uit:
graafwerk, ijzerwerk, betonconstructie, viltlaag en p.v.c. bekleding, tegelrand, krachtige zandfilterinstallatie , r.v.s zwembadtrap, warmtewisselaar, bodemreinigers en niveauregelaar. Daarnaast kunt u kiezen voor vele toebehoren zoals; afdeksystemen, (zonne energie) verwarming, verlichting, ingebouwde trappen etc.

Grond – en graafwerkzaamheden geschieden in ons beheer en onder onze leiding, zodat maatvoering , hoogte e.d. exact overeenkomen met de wensen van de klant. Aanpassing van het bad aan bepaalde situaties in een bestaande tuin zijn doorgaans mogelijk.

Kenmerken van een Van den Heuvel zwembad zijn;
· De hoge waterlijn waardoor bijna geen droogstaande folierand zichtbaar is
· Een overloopsysteem aan de gehele omtrek van het zwembad
· Een automatische bodemreiniging en het rustige wateroppervlak.
Dus geen lang naklotsend zwembad terwijl u wil relaxen.

Kort samengevat bieden wij u het volgende aan:
• Diverse modellen zwembaden
• Vele toebehoren
• Perfecte service
• Minimaal onderhoud
• 10 jaar garantie op waterdichtheid
• Hoge kwaliteit voor een lage prijs
• Een zwembad naar uw eigen smaak!

Bij ons geldt:
Voor een “VAN DEN HEUVEL” zwembad hoeft u niet in het geld te zwemmen!

Neem eens n kijkje op onze site www.vandenheuvelzwembaden.nl daar vind u informatie over ons bedrijf maar ook kunt u daar nog extra informatie aanvragen, wat dan naar u toegezonden wordt.
Tevens kunt u op onze site foto’s vinden van diverse zwembaden, trappen, bouwprojecten maar ook voor renovatie van uw bestaande bad kunt u bij ons terecht.

Ook kunt u altijd bellen voor een afspraak af als u nog vragen heeft.
Van den Heuvel zwembaden 0492-319309

Terug naar boven