Alles gratis, kan dat?

5/5 - (2 stemmen)

De website http://www.ikhouvangratisproducten.nl/ verzamelt alle aanbiedingen waarbij je gratis producten kunt verkrijgen. Bijvoorbeeld door het meedoen aan prijsvragen, enquêtes en het beoordelen van proefpakketten en monsters van producten. Deze leuke website biedt voor iedereen veel voordelen. Jij als bezoeker van de website kan enorm veel producten gewoon gratis verkrijgen. De fabrikant of aanbieder krijgt gratis social media aandacht en reacties op zijn product en bovendien het contact met zijn (potentiële) klant . Op straat en in de winkels gebeurt dat ook wel  bijvoorbeeld wanneer je een soepje of iets anders kunt proeven. In een mooi woord noemen ze dat product placement.

Variëteit aan gratis producten

Het aanbod op onze website is enorm gevarieerd. Zo kan je er gratis kattenvoer krijgen, maar ook een gratis pen, beltegoed, Elsevier, koffie, gezichtscrème, staatsloten, tv bladen en ga zo maar door. Elke dag zijn er wel weer nieuwe gratis producten aan te vragen tot aan brood toe. Meestal kost het maar weinig tijd om deze aan te vragen. Soms moet je een aantal vragen beantwoorden en soms hoef je alleen maar de gratis aanbieding aan te vragen. Het kost dus maar erg weinig tijd terwijl je er wel veel mee kunt besparen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

waarom geven bedrijven iets gratis weg?

Natuurlijk geeft een bedrijf niet alleen maar dingen gratis weg. Maar door iets gratis te weg te geven krijgen zij wel weer gratis aandacht en probeer je het product uit. En hopelijk bevalt het jou zo goed dat je het uiteindelijk ook gaat kopen. En zo verdienen ze het dan ook weer terug.

Neem snel even een kijkje op onze website en kom in aanmerking voor tientallen gratis producten. Wij doen ons best altijd het meest actuele aanbod te verzamelen waarmee wij jou een groot plezier willen doen. Hopelijk vind je onze website ook weer leuk, en vertel jij het weer door aan anderen zodat zij onze website ook weer gaan gebruiken.

Terug naar boven