Bokshandschoenen voor training en wedstrijden

Rate this post

Kies voor handgemaakte bokshandschoenen

De handgemaakte bokshandschoenen van de Fight Gear Shop zijn gemaakt voor de beste prestaties tijdens trainingen en wedstrijden. Wij verkopen producten van Thaise merken waar ze met liefde en passie gemaakt zijn voor de vechtsport. De artikelen zijn gemaakt van rundleer van hoogwaardige kwaliteit die lange tijd mee gaat. Je kan kiezen uit producten van verschillende prijsklassen, waardoor iedereen de bescherming kan aanschaffen die een sport als boksen als kickboksen van zijn sporters vraagt. Daarnaast worden de producten ook veel gebruikt voor sporten als Muay Thai en Mixed Martial Arts. Welke sport je ook beoefent, met de bokshandschoenen van de Fight Gear Shop ben je weer een stap dichterbij jouw topprestatie in de vechtsport.

Bokshandschoenen voor training en wedstrijden

Of je nou bokshandschoenen nodig heeft voor trainingen of wedstrijden, wij verkopen ze allemaal. Het is namelijk niet aan te raden dezelfde te gebruiken voor beide activiteiten. Zo leveren wij artikelen in verschillende gewichten. Afhankelijk van de activiteit kies je de artikelen uit die daarbij horen. Zo zijn de lichtste soorten het meest geschikt voor de wedstrijden, deze wegen meestal tussen de 8 tot 10 ons. De artikelen van 12 ons worden aangeraden om het uithoudingsvermogen en de stootkracht te trainen. De zwaarste van 14 tot 16 ons zijn goed voor het sparren.

De Thaise trots

Wij leveren bokshandschoenen van Thaise merken als Windy Fightgear, Top King, Mike Tyson Gear en FBT. Al deze merken zijn gespecialiseerd in het maken van vechtsportproducten. In een land als Thailand is de vechtsport als Muay Thai een nationale traditie en trots, wat ook terug te zien is in de gemaakte vechtsportartikelen. Deze zijn allemaal met liefde en passie gemaakt, wat bijdraagt aan jouw topprestatie tijdens een training of wedstrijd. Deel je dezelfde passie voor de vechtsport? Koop dan snel jouw vechtsportartikelen bij onze online shop.

Terug naar boven