Voor al uw gevaren is er Leemans

Rate this post

Voor het opsporen van blindgangers bel met Leemans

Leemans speciaalwerken B.V. is een bedrijf dat zich richt op het opsporen en veilig stellen van allerlei verschillende soorten explosieven. Er is veel ervaring en expertise op dit gebied. Om u een indicatie te geven hoe belangrijk dit werk is: ieder jaar worden er meer dan 3000 explosieven gevonden. Dit is echt een enorm aantal en dit kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Gelukkig kan Leemans ervoor zorgen dat deze worden opgespoord en op een veilige locatie tot ontploffing worden gebracht. Dit soort type bommen komen vaak boven water gedurende bouwwerkzaamheden. Dat dit zeer gevaarlijk kan zijn, kunt u zelf wel inschatten. Daarom is het ook belangrijk om Leemans in te schakelen zodra er verdachte objecten zijn gesignaleerd. Wij kunnen met behulp van specialistische apparatuur veel blindgangers opsporen en deze blootleggen. Onze medewerkers zijn zeer goed getraind en wij stellen dan ook zeer hoge eisen aan ons personeel.

Voor al uw gevaren is er Leemans

Leemans is het bedrijf dat u moet hebben voor het veilig ontmantelen van munitie of bommen. Voordat we daadwerkelijk beginnen met het blootleggen van een explosief wordt er eerst een goede analyse gedaan wat er mogelijk aanwezig kan zijn en wat de risico’s zijn. Naar aanleiding hiervan wordt dan ook contact opgenomen met andere partijen zoals hulpverleningsdiensten, de gemeente en de explosieven opruimingsdiensten defensie. Samen met deze partijen maakt Leemans concrete afspraken hoe het probleem wordt aangepakt. Zodra hierover overeenstemming is bereikt dan kan er begonnen worden met het blootleggen van het projectiel.

Veilig werken

Dit staat hoog in het vaandel bij Leemans. Er is dan ook specialistische kennis vereist over de kenmerken van munitieartikelen. Door het verouderingsproces en de langdurige inwerking van grond, water en weersomstandigheden is het extra belangrijk om nauwkeurig en goed te handelen.

Terug naar boven