De expert voor CD’s persen

Rate this post

CD persen

Een CD persen zorgt voor een persoonlijke CD of een CD die bij een band of bedrijf past. Wij bieden u daarom meerdere mogelijkheden aan om uw CDs op een unieke manier te persen. Zo zijn er speciale verpakking die u kunt bijbestellen vanaf 500 CDs. Hiermee krijgen de CDs helemaal een speciaal tintje mee. De CD Perserij maakt het mogelijk.

De CD Perserij opent een nieuwe wereld voor u als het gaat om promotie-artikelen. U kunt bij ons niet alleen een CD persen, maar een heel assortiment aan merchandise en promotie aanschaffen. Heeft u een muziekband of een bedrijf dat wel wat meer reclame kan gebruiken? Maak dan nu gebruik van de kans om promotie-artikelen te bestellen bij decdperserij.nl.

Uw CD persen in de hoogst mogelijke kwaliteit

Wij van De CD Perserij beschikken over de modernste innovatieve apparatuur om een professionele CD te persen. De kwaliteit van door ons geperste CDs is loepzuiver en zal uw verwachtingen ten aanzien van de specificaties zeker overtreffen want wij zien u in de toekomst ook graag weer terug voor het persen van een CD.

U heeft hierbij de keus uit vele mogelijkheden:

• Kartonnen, papieren of plastic verpakkingen

• Houten CD cases en andere speciale verpakkingen

• Metalen verpakkingen

Om het voor u als opdrachtgever zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij van De CD Perserij de keuze gemaakt om werkelijk alle mogelijkheden in huis te hebben voor de totale productie van uw CD. Wij kunnen dus uw CD persen en, in overleg met u, ook prachtig bijbehorend drukwerk voor u in orde maken.

De expert voor CDs persen en gerelateerde zaken

Bij decdperserij.nl kunt u naast een CD persen ook een keuze maken uit de vele voordeelpakketten die wij aanbieden. Op deze manier bent u direct in het bezit van bijvoorbeeld een compleet merchandise pakket voor uw muziekband. In het voordeelpakket zitten allerlei spullen die goed bij elkaar passen en u kunt een pakket bestellen tegen de meest voordelige prijs.

Jonge bands die een CD gaan persen, gaan voor het vinden van een perserij meestal te rade bij bevriende bands. Wat zij beter kunnen doen, is een mailtje sturen naar De CD Perserij. Wij leveren een totaalproduct inclusief hoesje, doosje en print. Het aanvragen van een prijsindicatie kan online via decdperserij.nl.

Op onze website kunt u eenvoudig een prijsopgaaf voor CD persen aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op en het is vrijblijvend.

Terug naar boven