Heerlijke haarden

Rate this post

Eindelijk goede haarden gevonden!

Mijn vrouw en ik hebben vijf jaar geleden ons eerste huisje gekocht en sinds de eerste dag dat we er woonden hebben we ons afgevraagd of we er niet wat mooie haarden in moeten laten zetten. Sfeer staat bij ons hoog in het vaandel en wat ons betreft is er niets sfeervoller dan mooie gaskachels of haarden. We hebben af en toe wel eens een kijkje genomen bij een winkel die kachels verkocht, maar nooit iets gevonden dat aan onze wensen voldeed. Of ze waren niet mooi, of de prijzen waren te hoog. Een paar maanden geleden ontdekten we echter het haardencentrum in Hoevelaken! Daar hebben we nu twee prachtige haarden gekocht: één voor in de woonkamer, en één voor in de slaapkamer.

De installatie van de haarden

De haarden die we in Hoevelaken gevonden hebben zijn mooi, van goede kwaliteit en uiterst sfeervol. Ook pasten ze binnen ons budget, dus we hebben meteen toegeslagen! Het fijne was dat het haardencentrum onze aankopen direct bij ons thuis leverde en ze voor ons heeft geïnstalleerd. Het installatieteam was zeer vriendelijk en servicegericht. Onze haarden zijn keurig ingebouwd en geïnstalleerd, precies zoals we het wilden, zonder dat we iets hoefden te zeggen. We hoefden zelf eigenlijk alleen maar thuis te zijn om ze binnen te laten.

Een lekker vuurtje

Nu dat onze nieuwe aanwinsten een paar maanden in huis staan, hebben we nog steeds geen spijt. We hebben elke dag een lekker vuurtje branden, heerlijk! Ik kan iedereen die op zoek is naar een open haard of enige andere soort kachel aanraden om een kijkje te nemen in Hoevelaken. De medewerkers van het bedrijf waren behulpzaam en eerlijk. De service was zowel in de winkel zelf als tijdens de inbouw uitstekend. Als we ooit een nieuwe haard of kachel nodig hebben, gaan we zeker weer terug naar Hoevelaken!

Terug naar boven