Dordtse Zanger Ron van Dordt Lanceert 2e Cd Single.

5/5 - (1 stemmen)

Dordtse Zanger Ron van Dordt Lanceert 2e Cd Single.

 

Ron van Dordt is geboren op 28 maart 1971 in het zuidelijk gelegen plaatsje Dordrecht, en is reeds sinds 6 jaar actief in de muziekwereld.

Na tips en steun van kennissen en vrienden, is hij dan ook begonnen met zijn muziekcarrière.

Allereerst werd er in 2010 een door B.Arends geschreven 1e eigen cd single (Eenzaam / lonesome ) incl. clip, uitgebracht onder het Label van de legendarische Johnny Hoes – Starlet Music, wat werd opgenomen in de Landscape studio in Enschede, met accordeon werk van Rolus Karsen.

Het nummer werd goed ontvangen door het Nederlands en Belgisch publiek, en word zeer veel gedraaid bij regionale en piraten zenders.

Nu anno 2012 vond Ron van Dordt het tijd voor iets nieuws en is verder gaan zoeken naar een studio en componist voor het maken van een nieuwe cd single.

Hierbij is hij uitgekomen bij niemand minder dan Martin Sterken, wel bekent van veel regionaal en nationaal talent zoals o/a Jannes waarmee hij maar liefst drie succesvolle albums en gouden platen maakte.

De nieuwe cd single Margarita, Margarita! volledig opgenomen bij Martin Sterken en door hem voorzien van muziek en tekst  is op  8 september 2012 uitgekomen.

 

Nu na een terugblik op de mooie cd release avond van 8 September is de run op het nummer Margarita,Margarita! Begonnen.

 

Tientallen  Internet radiostations hebben het nummer al weten te bemachtigen via de speciale link van Legal Downloads, en de eerste Regionale Radiozenders hebben zich al aangemeld.

 

We kunnen dus melden dat het nummer Margarita,Margarita! al goed word ontvangen.

 

De reserveringen voor de Cd single komen op gang en kunnen dan ook zeggen dat de eerste reserveringen onder : info@zangerronvandordt.nl  een feit is.

 

Wilt u ook een originele Cd Single in uw bezit krijgen mail dan naar :

info@zangerronvandordt.nl

 

Het nummer Margarita,Margarita! is natuurlijk voor u als Fan of  Muziekliefhebber, zoals vermeld ook te Downloaden, en dat kan op Ron van Dordt zijn eigen webshop bij Legal Downloads:

http://www.legaldownload.net/Ron-van-Dordt

 

Zoals Ron van Dordt altijd zegt :

 

De roem van een artiest ligt in handen van de  Fan’s, Radiostations en Luisteraars, en daarvoor dan ook een bedankje vanaf deze kant voor de vele Interesse, zoals al is getoond.

 

Wilt u op de hoogte blijven en alles op de voet volgen, hou dan zijn website :

www.zangerronvandordt.nl

 

Hyves, Facebook en Twitter goed in de gaten.

Terug naar boven