Graszoden plaatsen is geen grote klus

Rate this post

Nieuwe graszoden nodig?

Bij Boelens koopt u de beste en goedkoopste graszoden. Nu de lente weer voor de deur staat hebt u misschien wel het voornemen uw tuin eens goed onder handen te nemen. Al het onkruid gaat er weer uit, alle bladeren die er nog liggen worden verwijderd en natuurlijk plant u ook een aantal nieuwe planten. Naast deze reguliere onderhoudsbeurt kan het ook geen kwaad eens in de zoveel tijd nieuwe graszoden te plaatsen. Met nieuwe graszoden fleurt u direct uw hele tuin op. De mooie donkergroene kleur van het gras creëert direct een gezellig en warme sfeer in uw tuin.  Wie wil dat nou niet?

Graszoden plaatsen is geen grote klus

Misschien wilt u wel nieuwe graszoden plaatsen, maar hebt u geen zin in de hoeveelheid werk die dat met zich mee brengt. Onze ervaring leert ons dat het echter helemaal niet zo gek veel tijd hoeft te kosten. Zeker wanneer u het vergelijkt met de tijd die u kwijt bent wanneer u uw gazon inzaait. Dit vraagt veel geduld en onderhoud. En dan hebben we het nog niet gehad over de vogels die het zaad pikken en het onkruid wat alle ruimte krijgt om te groeien. Met nieuwe graszoden hebt u direct resultaat en bent u helemaal klaar voor de lente!

Levering per rol

Wij van Boelens leveren onze graszoden per rol. Op een rol zit een vierkante meter gras en weegt ongeveer twaalf kilo. Het gras is afkomstig van ons 55 hectare grote terrein dat wij nu al dertien jaar gebruiken. Uiteraard wordt dit terrein zeer goed onderhouden zodat wij u gras kunnen leveren van de hoogte kwaliteit. Mocht u meer informatie willen over onze producten en diensten kunt u ons altijd onze website bezoeken. Ook kunt u ons tussen 9 en 5 telefonisch bereiken.

Terug naar boven