Raamfolie snel thuisbezorgd

Rate this post

Online winkel voor raamfolie

Op www.voordeligraamfolie.nl vind je allerlei soorten en maten raamfolie. Statische en zelfklevende raamfolies, zonwerende varianten en zelfs folies die een glas in lood motief simuleren. Met allerlei verschillende motiefjes is er altijd wel iets te vinden dat geheel naar jouw eigen smaak is.

Bovendien bieden wij alleen raamfolie aan van een uitstekende kwaliteit. Dat dit helemaal geen groot prijskaartje met zich mee hoeft te brengen, blijkt wel uit de voordelige tarieven die wij hanteren. Bij ons kun je al vanaf 99 cent terecht. Goedkoper is bijna niet mogelijk.

Raamfolie snel thuisbezorgd

Lang wachten is bij www.voordeligraamfolie.nl uit den boze. Wanneer je bij ons voor 16:00u een bestelling plaatst, kun je deze de volgende werkdag al bij je thuis verwachten. Je kunt het raamfolie vervolgens zelf op maat snijden en aanbrengen. Dat is allemaal heel eenvoudig te doen en zorgt ervoor dat wij onze prijzen laag kunnen houden.

Heb je hulp nodig bij het opplakken van de folie? Op onze website vind je een helder stappenplan. Als je dit volgt, kan het haast niet mis gaan. Klik op de button “Raamfolie Aanbrengen” om deze instructies te vinden. Om het extra duidelijk te maken, hebben we ook een filmpje geplaatst met daarin duidelijke uitleg.

Onderhoud

Het prettige aan raamfolie is dat er geen bijzondere middelen nodig zijn om het netjes te onderhouden. Eigenlijk kun je met het schoonmaken gewoon doen alsof er niets op je raam zit. Je kunt de boel reinigen met een spons, zeem of wisser, net wat je zelf gewend bent. Afnemen met water en een beetje afwasmiddel is een goedkope optie en werkt ook nog eens het beste.

Wel is het zo dat raamfolie tot zes weken nodig kan hebben zich goed aan de ruit te hechten. Het is verstandig om deze periode af te wachten.

Terug naar boven