Graszoden vanaf €1,50 !

Rate this post

Graszoden kunt u hier eenvoudig bestellen

Hoe gaat dat nu in zijn werk, het bestellen van graszoden, vraagt u zich misschien af. Het bestellen gaat gemakkelijk en snel. U kunt eenvoudig via onze webpagina bestellen. U kunt precies aangeven hoeveel oppervlakte aan graszoden u wilt hebben. Aan de hand van het oppervlakte gras dat u wilt hebben, wordt voor u meteen duidelijk wat de prijs hiervoor is. Wij doen ons uiterste best om de prijs/kwaliteitsverhouding zo goed mogelijk te hebben en houden. De kwaliteit van de graszoden staan bij ons voorop, maar we willen natuurlijk ook rekening houden met uw portemonnee.

Graszoden bestellen, hoe werkt dat?

Nadat u heeft aangegeven hoeveel oppervlakte aan graszoden u wilt bestellen, krijgt u een prijsberekeningoverzicht. Vervolgens vult u uw eigen gegevens in, zodat wij precies weten waar de graszoden naar toe moeten worden gebracht. We vinden het belangrijk dat u niet lang hoeft te wachten voordat u uw gras in huis heeft en daarom houden we u via de e-mail op de hoogte van de bezorging. In de e-mail geven wij een indicatie voor de datum en tijdstip van bezorging. U kunt er ook voor kiezen om uw gemaakte bestelling zelf op te halen.

zelf uw bestelling ophalen, hoe werkt dat?

Als u ervoor kiest de graszoden zelf op te halen, dan betaalt u geen extra handelingskosten. U betaalt slechts een lage prijs van €1, 50. De graszoden zijn op te halen in Borger. Borger ligt tussen Assen en Emmen in. U kunt ons makkelijk vinden door onze routebeschrijving. Wij heten u hier van harte welkom. En wij wensen u veel plezier van uw nieuwe tuin. Mocht u niet in de buurt wonen van Borger, geen zorgen, wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. Ook dit geeft u eenvoudig aan in het bestelmenu.

Terug naar boven