Jennifer Delano nieuwe voorzitter ondernemersnetwerk BNI De Pelikaan

Rate this post

Ondernemersnetwerk BNI De Pelikaan heeft een nieuwe voorzitter: Jennifer Delano, strategisch PR-specialist en lid van het netwerk. Arjan Griffioen, secretaris-penningmeester van BNI De Pelikaan, vertelt: “Voor ondernemers is een betrouwbaar netwerk van levensbelang en daarin onderscheiden wij ons. Doordat we elkaar elke week spreken, leren we elkaar echt kennen en we kunnen elkaar daardoor moeiteloos aanbevelen. Met Jennifer Delano als onze nieuwe voorzitter willen we dat betrouwbare netwerk nog verder uitbouwen in Alphen aan den Rijn.” Ondernemers die hun omzet en/of netwerk willen vergroten, zijn van harte welkom om een keer als gast langs te komen.

Meer dan tien jaar een Alphense netwerkontbijtclub voor ondernemers

BNI De Pelikaan is een van de chapters van netwerkorganisatie BNI (Business Network International). Dit is een internationale organisatie waarbij leden voor elkaar intensief businessmogelijkheden signaleren en doorgeven. De leden van BNI De Pelikaan zijn lokale ondernemers, zakenmensen en professionals uit diverse branches. De groep is meer dan tien jaar geleden opgericht.

De leden komen wekelijks tijdens het ontbijt samen om sterke persoonlijke relaties op te bouwen. Het motto van BNI luidt: geven loont, want investeren in relaties met andere BNI-leden leidt tot het geven en krijgen van aanbevelingen. De groep nodigt graag gasten uit die hun netwerk willen uitbreiden. Elke woensdagochtend is er een netwerkontbijt van 7.00 tot 8.30 uur in Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn.

Meer weten over dit netwerk of een bezoek inplannen? Ga naar BNI De Pelikaan: https://www.facebook.com/BNIdePelikaan/

Terug naar boven