Kwaliteit parfum voor een voordelige prijs van Arabische invloeden

Rate this post

Als u helemaal gek bent van parfum en een voorstander bent van parfum gemaakt op de hand, dan bent u bij ‘’Al Haramain’’ op het juiste adres. Bij Al Haramain wordt er met aandacht gewerkt aan de produceren van onder andere:

– Parfum flesjes
– Parfum doosjes
– Parfum fles dopjes

De flesjes worden namelijk gemaakt met kristallen en ieder stukje wordt met zorg ontworpen, dit gebeurt namelijk allemaal op de hand! Ook krijgt u zeker wat mee van de Arabische cultuur, want bij Al Haramain wordt er echt de nadruk gelegd op de puurheid van de Arabische cultuur deze wordt ook verwerkt in de parfum. Bij Al Haramain wordt er gewerkt aan de beste en meest fijne kwaliteit, zo worden de geuren gemengd met de hoogste kwaliteit van ingrediënten afkomstig van de beste bronnen wereldwijd. Zo maakt het team van Al Haramain parfum die lang meegaat!

Bij Al Haramain gaan we echt de geschiedenis in, zo bestaat Al Haramain nu al ruim 46 jaar! En wordt de collectie ook geïnspireerd door de rijke Arabische geschiedenis, waardoor het Midden-Oosten ineens heel dichtbij komt, toch volgt Al Haramain ook de trend en gaan zij ook mee met de flow van menselijke belangen, waardoor zij nu al een behoorlijk aantal mensen hebben overtuigd met hun parfum wereldwijd! Zo heeft de parfum van Al Haramain gevoel en emotie ook krijg je er warme herinneringen van naar het Midden-Oosten zonder er überhaupt te geweest te zijn. De meest bekende parfum is L’aventure.

Bij Al Haramain betaalt u geen verzendkosten wereldwijd ongeacht het om een exclusieve geur gaat. Bij elk flesje krijgt u een tester mee! Ook krijgt u per soort parfum een identiek met aandacht gemaakt doosje. Kortom wilt u proeven van de Arabische cultuur uit het Midden-Oosten, neem dan snel een kijkje op.

Terug naar boven