Miss Green en Flavourites lanceren samen ultieme Little Black Dress

Rate this post

PERSBERICHT

Miss Green en Flavourites lanceren samen ultieme Little Black Dress

Modelabel Miss Green en webshopconcept Flavourites.nl lanceren deze herfst/winter voor het eerst gezamenlijk het ultieme zwarte jurkje. Dit jurkje is gemaakt van 100% merinowol en is zo ontworpen dat het vrijwel iedere vrouw in maat 36 t/m 44 goed staat. De Flavourites for Miss Green-dress wordt officieel gelanceerd tijdens het webshopevent Flavourites Live! en is daarna alleen online te koop in de webshop van Miss Green.

In de zes jaar dat hun webshopverzameling Flavourites.nl bestaat, zagen Marije M. Mulder en Natascha Klootsema al vele zwarte jurkjes over hun beeldscherm voorbij komen. Maar dat ene perfecte jurkje voor elk moment van de dag zat er nooit bij.  Marije M. Mulder: “We kennen onze doelgroep – vrouwen van 25 tot pakweg 45 jaar – goed, en weten dat de vraag naar hét perfecte zwarte jurkje groot is. Samen met Maaike Groen, eigenaresse van natural basics modelabel Miss Green, ontwierpen zij daarom hun favoriete little black dress. Het jurkje is geproduceerd in de EU, gemaakt van 100% merinowol en multifunctioneel draagbaar.

Perfect jurkje

Het model is zo gemaakt dat het de taille benadrukt en een eventueel buikje verhult. Het kan met of zonder de bijgeleverde ceintuur gedragen worden. Daarnaast heeft het extra lange mouwen in een licht vlindermodel. De hals is naar eigen keuze laag (ideaal voor de wat vollere vrouw) als hoog te dragen. Door het jurkje te combineren met de juiste items is het zowel stoer en casual, als klassiek en chic te dragen. Natascha Klootsema: “Dit jurkje moet een aanschaf zijn waarvan je jaren plezier gaat hebben. Geen item voor twee seizoenen, maar een jurkje dat je over zes jaar nog steeds prima aankunt. De kwaliteit is prachtig en het model tijdloos. Het is geschikt voor een gewone werkdag, een chic etentje of juist om lekker thuis in te relaxen.”

Cadeau

De Flavourites for Miss Green-dress is vanaf dit najaar te koop in de webshop van Miss Green en kost € 129,95. Daarnaast is het live te zien, passen en te koop tijdens de vierde editie van het webshopevent Flavourites Live!, dat van 23 t/m 25 november plaatsvindt in Amsterdam-Noord. Bij aanschaf van het jurkje tijdens Flavourites Live! ontvangen kopers een limited edition vilten corsage cadeau in pastelroze, de huisstijlkleur van Flavourites.

————————————————————————————————————————————————————————–

Over Flavourites en Miss Green

Flavourites.nl is een verzameling van de leukste webshops op het gebied van fashion, interieur, kids, cadeaus, reizen en lifestyle. De website trekt ruim 100.000 (overwegend vrouwelijke bezoekers) per maand. Maaike Groen richtte vier jaar geleden Miss Green op. Met haar eigen label maakt zij natural basics die eerlijk geproduceerd, mooi, tijdloos, kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar zijn.

Noot voor de redactie:

Neem voor meer info en/of HR beeldmateriaal contact op met LeadsMe – Communicatie & PR voor fashion en lifestyle – info@leadsme.nl – 06 – 29511298

Alles uit dit bericht mag zonder meer overgenomen worden in offline en online publicaties. Wij zouden het bij gebruik wel fijn vinden om een bewijsnummer of link te ontvangen

Terug naar boven