Playstation giftcard: Het ultieme cadeau voor mannen

Rate this post

Altijd lastig om een gaaf cadeau te vinden voor de heren onder ons! Nu hoef je niet meer verder te zoeken want met de Playstation giftcard kan de jarige zelf bepalen wat hij ermee wil doen. Misschien een jaar abonnement op Playstation Plus? Of een game die hij heel graag wilt? In dit blog vertellen wij je alles wat je moet weten!

De Playstation Store Giftcard

Binnen de Playstation giftcard heb je ook nog eens meerdere soorten. Zo heb je een Playstation Store giftcard, oftewel een PS Store card, waarmee je een game kan aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je een game aan iemand cadeau wilt doen maar nog niet precies weet waar degene van houdt. Ook kun je deze kaart voor jezelf kopen als je zelf iets wilt downloaden of wilt aanschaffen in de online Playstation store maar je hebt bijvoorbeeld geen Paypal of creditcard.

De Playstation Plus Giftcard

Met een Playstation Plus Giftcard kun je een abonnement aanschaffen om alles uit jouw Playstation te halen. Bij veel games moet je een dergelijk abonnement hebben om online samen met je vrienden te kunnen spelen. Ook kun je met deze abonnementsservice online in multiplayer modus spelen, krijg je elke maand twee gratis games, krijg je exclusieve kortingen in de online store en heb je 100GB cloudopslag. 

De Playstation Now Giftcard

De Playstation Now Giftcard zorgt ervoor dat je de goude oude PS3- en PS2-games kunt streamen of downloaden op je PS4 of Windows-PC. Je kunt in deze on demand gamebibliotheek uit maarliefst 700 games kiezen. Ook de grote kaskrakers, games voor het hele gezin en games exclusief voor de Playstation komen met de Playstation Now Giftcard binnen handbereik. 

Voor iedereen is er dus wel een Playstation Giftcard die past bij zijn of haar gamevoorkeuren. Je kunt er alles mee!

Terug naar boven