SME-bureau Social Selling Services in lijst ‘25 onder 25’ van Sprout

Rate this post

Het Harderwijkse bedrijf Social Selling Services is genomineerd voor de ‘25 onder 25’, de lijst van 25 bedrijven die gerund worden door ondernemers jonger dan 25 jaar. De lijst is een initiatief van ondernemersplatform Sprout.

Het management van het SME-bureau Social Selling Services is blij verrast met de benoeming. “Het is een eer om genomineerd te worden, vooral omdat we een jonge startup zijn”, zegt Larissa Berrenchina, die Social Selling Services afgelopen jaar na haar studie heeft opgericht. Inmiddels vormen Bo Borkus en Danique Nueboer samen met Berrenchina het managementteam. “We zijn begonnen met het inhuren van diverse freelancers in voor de werkzaamheden. Op die manier zijn andere ondernemers direct bij het bedrijf betrokken. De nominatie van Sprout is een bevestiging dat dit een succesvolle formule is gebleken.”

Converteren door social media

Social Selling Services richt zich op het organiseren van converterende klanten voor de B2C- en B2B-doelgroep. Dat doet het bedrijf als externe marketingafdeling voor ondernemers. Een team van young professionals neemt diverse marketing- en salesactiviteiten uit handen en helpt klanten zo met conversie via social media.

Sprout kiest veelbelovende ondernemers

Sprout heeft Social Selling Services op de lijst gezet van ‘de meest veelbelovende ondernemers van Nederland onder de 25’. Het vaktijdschrift voor ondernemers selecteerden op ondernemers die coronaproof ondernemen én juist groeien in deze crisis. Het is de veertiende keer dat talenten een podium krijgen. Eind juni wordt de winnaars van diverse prijzen uitgeroepen en wordt bekend of Social Selling Services ook de publieksprijs en/of juryprijs in ontvangst neemt.

Terug naar boven