Veilig op avontuur met de Opinel Outdoor N°08

Rate this post

Ga je graag het water op? Ben je een fanatieke buitensporter of zoek je liever het avontuur op in de bergen of uitgestrekte bossen? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk een goede voorbereiding en het meebrengen van de juiste tools is.

Gaat je avonturiershart al sneller kloppen? Activiteiten als trektochten, bergbeklimmen, canyoning, speleologie, paragliding, zeilen en andere vormen van watersport. Wanneer je er op uit trekt weet je dat je met uitdagende situaties en omstandigheden te maken kunt krijgen. Maar laten we eerlijk zijn, daar doen we het natuurlijk ook voor!

Welk avontuur je ook aangaat, je mist niets van de fun met een goede voorbereiding. Want hoe vaak heb je deze waarheid al gehoord; goed gereedschap is het halve werk!

De multifunctionele Outdoor N°08 van Opinel komt van pas in ongekend veel uitdagende situaties. Uiteraard is het lemmet superscherp, van roestvrijstaal en biedt het heft een goede grip in alle weersomstandigheden. Wat deze nieuwe generatie messen van Opinel bijzonder maakt is het feit dat het lemmet zelf meerdere functies heeft. Zo bevat de Outdoor N°08 uiteraard een vlijmscherpe snede, maar ook een gekarteld deel van 4 cm. Minstens zo scherp en perfect voor het doorsnijden van alle soorten touwen. Tot slot bevat het 2,5 mm dikke lemmet ook een harpsleutel. Kortom het ideale werkmes voor iedere situatie.

Dacht je dat dit het was? Een verrassend en efficiënt extraatje is het noodfluitje (+110 decibel) dat is verwerkt in het heft van de Outdoor N°08. Het fluitje werkt zonder balletje en uiteraard in alle weersomstandigheden. Je wilt natuurlijk niets aan het toeval over laten.

Op groot avontuur gaan betekent klein denken als het om tools gaat. Daarom is de Outdoor N°08 in te klappen tot zakformaat en kun je deze met een koortje aan je rugzak, jas of broek vastmaken. De gepatenteerde Viroblock® sluiting vergrendelt het lemmet veilig zonder speling in geopende en gesloten toestand.

De Outdoor N°08 is het meest innovatieve mes dat Opinel op de markt heeft gebracht. Een merk dat overigens al 120 jaar bestaat en bekend staat om zijn expertise en kwaliteit. In de productomschrijving vind je meer informatie over de gebruikte materialen en de exacte afmetingen.

Met de Opinel Outdoor N°08 kun je veilig je grenzen verleggen. Ga snel naar www.savoiemes.nl/outdoor om hem als een van de eerste in bezit te nemen. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Terug naar boven