Waar koop ik daglenzen?

Rate this post

Zachte daglenzen

Er zijn een hoop verschillende soorten lenzen ontwikkeld om aan alle wensen van verschillende mensen te kunnen voldoen. Zo zijn er harde en zachte lenzen, daglenzen, maandlenzen en zelfs half jaar lenzen. Een optie die door veel mensen gekozen wordt, zijn de zachte daglenzen. Deze worden gemaakt van een op perspex gelijkend polymeer dat erg flexibel en buigzaam wordt wanneer het nat wordt gemaakt. Tegelijkertijd moet het wel vochtig worden gehouden, want zodra ze uitdrogen worden ze hard en kan je ze niet meer dragen. Maar door de zachte, poreuze structuur nemen daglenzen meer vocht op, en zo kunnen ze zich gemakkelijk aan het oog aanpassen. Daarom zijn er ook minder verschillende maten en varianten van omdat grotendeels geldt dat one size fits all. Daarnaast zijn daglenzen gemakkelijk om mee te nemen, kan je ze na gebruik gewoon weg gooien, geen gedoe dus met moeizame bewaarbakjes, en flesjes en andere dingen.

Waar koop ik daglenzen?

Bij snel-lens .nl hebben we een groot aanbod aan zachte daglenzen, we bieden alleen de allerbeste merken aan, en hanteren een zo laag mogelijke prijs. Zo proberen we u als consument tevreden te houden over onze goede service. Wanneer u uw daglenzen voor half drie ’s middags besteld, heeft u ze de volgende ochtend al op de deur mat liggen! En door de niet goed geld terug garantie die we hanteren, bent u er van verzekerd dat u altijd het beste product in huis heeft, tegen de laagste prijs! We proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Surf dus eens naar snel-lens.nl

U kunt via uw eigen computer heel gemakkelijk op onze website kijken, en hier het grote aanbod aan verschillende producten door zoeken. Als u heeft gevonden wat u zoekt kunt u dit al binnen vier klikken bestellen!

Terug naar boven