Contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark

Rate this post

Contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark altijd bij de hand!

Contact met Ouwehands Dierenpark

Vragen, opmerkingen, klachten of een ticket kopen, de contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark in Rhenen komen goed van pas wanneer u het park wil bezoeken of het net bezocht heeft. Toch kan het vinden van de contactmogelijkheden zoals het telefoonnummer een hele uitdaging zijn, aangezien op de site slechts een contactformulier te vinden is. Gelukkig is er een service die de contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark, en nog veel andere bedrijven voor u op een plek verzameld heeft!

Oprichting van Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is in 1919 opgericht door Cor Ouwehand. Ouwehands Dierenpark begon toen als houderij van bijzondere kippenrassen. Echter kwamen de bezoekers van het park er niet naartoe voor de kippenrassen, maar voor de andere dieren die er leefden zoals wasberen, pauwen en fazanten. Omdat de kippenfarm niet goed liep, werd deze omgebouwd tot dierentuin. Het park werd een succes en trok veel bezoekers. Ouwehands Dierenpark is nog altijd een groot succes. Tegenwoordig trekken vooral de twee reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya die in 2017 naar Nederland kwamen veel bezoekers.

Respect voor natuur en milieu

Ouwehands Dierenpark wil niet alleen mensen vermaken door dieren te tonen, maar ze hebben ook als doel om bewustzijn te creëren. Dit doen ze door respect en zorg voor de natuur te stimuleren. Zo levert Ouwehands Dierenpark een bijdrage aan soortbehoud, natuurbeschermingseducatie en natuur- en dierenbescherming. Een voorbeeld van deze dierenbescherming is het Berenbos. Dit bos, speciaal ingericht voor mishandelde bruine beren, werd 25 jaar geleden opgestart. Ook met de opbrengsten van tickets tot het park wordt bijgedragen aan het bestrijden van dierenmishandeling en uitbuiting.

Contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark

Wilt u ook het park bezoeken, of heeft u vragen over de activiteiten die het park onderneemt of het dagprogramma? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark. Via de site vindt u echter alleen een contactformulier, terwijl u wellicht liever het telefoonnummer nodig heeft. Deze vindt u echter eenvoudig op de site van Klantenservice Support.

Vind contactmogelijkheden voor alle bedrijven

Net als bij de contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark zijn de telefoonnummers van sommige bedrijven, winkels of services lastig online te vinden. En dat terwijl u toch het liefst even iemand van het bedrijf aan de telefoon wilt spreken. Gelukkig zijn deze online verzameld op een handige website. Hier vindt u de nummers van de klantenservice van ontzettend veel bedrijven, zo ook de contactmogelijkheden van Ouwehands Dierenpark!

Terug naar boven