Houten banken op maat

Rate this post

Eikenhout populair materiaal

Eikenhout is al jarenlang een populair materiaal voor banken en andere meubels. Dit komt doordat het mooi van kleur en makkelijk te bewerken is. Denkt u daarom eens aan een houten bank op maat voor uw woonkamer of een andere ruimte in uw woning. Een houten bank is goed te combineren met staal om een industriële look te creëren. Maar ook in andere interieurs zoals landelijk of modern is een houten bank op maat een echte eyecatcher. Daarbij zijn ze makkelijk te onderhouden. Wanneer u kiest voor een houten bank op maat, zijn alle uitvoeringen en kleuren eiken banken mogelijk. Dat wilt u toch ook? Lees snel verder voor meer inspiratie.

Voordelen houten banken op maat

Houten banken op maat, geven elk interieur een unieke look. Het hout van de banken heeft elke keer weer andere kleuren. Daardoor is geen enkele eikenhouten bank hetzelfde. En de afmetingen kunt u zelf kiezen. Een houten bank op maat wordt vaak gekozen om de volgende voordelen:

  • Hoogwaardige materialen
  • 100% duurzaam FSC hout
  • Volledig op maat gemaakt

Duurzame eikenhouten banken

Tegenwoordig is er steeds meer hout duurzaam. Maar vraag het voor de zekerheid na wanneer u een houten bank op maat koopt. Hout afkomstig uit de FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland is gegarandeerd duurzaam gekweekt. Voor elke boom die gekapt wordt om een meubel van te maken, wordt een nieuwe geplant. Wanneer u kiest voor hout dat in Europa is geproduceerd, zorgt u er bovendien voor dat de uitstoot van CO2 door transport veel lager ligt. Ook de meubelmakerij die u kiest kan een verschil maken in de mate van duurzaamheid.

Uw houten bank op maat gemaakt

Wilt u ook houten banken op maat laten maken? Laat dit dan doen door professionals van een meubelmakerij die duurzaam te werk gaat. Zo kiest u voor circulair meubel maken en krijgt u een houten bank die precies aan uw wensen voldoet. Heeft u onlangs naar tevredenheid een houten bank op maat laten maken? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Terug naar boven