Nieuw! Traprenovatie met een PVC vloer

Rate this post

Uw trap renoveren met PVC

Zijn er slijtsporen op uw trap te zien? Dan wilt u daarvan af. U kunt natuurlijk een hele nieuwe trap laten installeren, maar de kosten daarvan zijn erg hoog. Een goedkopere en duurzamer oplossing is het renoveren van uw trap. Van traprenovatie voor vloeren gemaakt van vinyl, laminaat of hout heeft u misschien al wel eens gehoord. Maar wist u dat traprenovatie met een PVC vloer ook mogelijk is? In dit blog vertellen we u meer over traprenovaties met deze steeds populairder wordende kunststof.

Voordelen van het populaire PVC

PVC vloeren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een trap renoveren met PVC is daarom nog vrij nieuw. PVC is een kunststof die veel voordelen biedt. Gelukkig kunt u nu ook op uw trap profiteren van de voordelen van PVC:

  • De prints zien er echt uit
  • Onderhoudsarm
  • Geluidsdempend
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding

De vele mogelijkheden PVC

Wanneer u in de hal of op de overloop een PVC vloer heeft liggen, wilt u natuurlijk dat uw trap daarbij past en wellicht dezelfde print heeft. De mogelijkheden van PVC prints zijn eindeloos. Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een houtlook of een betonlook, zult u zien dat de uitvoeringen in PVC bijna niet te onderscheiden zijn van de echte materialen. Renoveert u uw trap met PVC? Dan kunt u er zeker van zijn, dat er ook een in uw smaak is en die ook nog eens bij uw interieur past.

Schakel een professional in

Misschien bent u handig en wilt u zelf uw trap renoveren. Maar u kunt uw traprenovatie met een PVC vloer ook laten verzorgen door een professional. Wij verwijzen u graag door. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Terug naar boven