Plakhout

Rate this post

Plakhout

Plakhout: sfeer in huis!

Plakhout is de ideale manier om weer meer sfeer in huis te halen met minimale moeite. Met goed plakhout heb je een houtlook wandafwerking die niet van echt te onderscheiden is. Omdat je deze houten plakstrips eenvoudig op de muur plakt, hoef je geen handige Harry te zijn om dit goed en mooi te doen. Zo kan iedereen zijn of haar muur een mooie houtlook geven. Lees in dit blog alles over plakhout.

Plakhout: veelzijdig

Plakhout heeft een houtlook aan de voorkant en een plakstrip aan de achterkant. Op deze manier maak je het makkelijk en snel vast aan de muur. Omdat de voorkant van echt hout gemaakt is, krijgt je wand ook een echte houtlook. Hiermee geef je je muur eenvoudig een natuurlijke of landelijke uitstraling, want plakhout is in veel patronen en stijlen verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een soort plakhout dat bij jouw persoonlijke interieur en voorkeuren past.

Plakhout: voordelen

Met plakhout haal je veel voordelen in huis. Het zorgt er ten eerste voor dat je muur echt een eyecatcher wordt. Daar komen ook nog eens de volgende voordelen bij kijken:

  • Geen breekwerk
  • Natuurlijk materiaal
  • Lichter dan steenstrips
  • Eenvoudig zelf aan te brengen
  • Snel resultaat

Plakhout aanbrengen

Zoals we al aan hebben gegeven hoef je geen handige Harry te zijn om plakhout aan te brengen. Wel is het slim om je muur van tevoren goed te ontvetten. Op deze manier blijft het plakhout goed vast zitten. Tik: als je in wildverband plakt vallen de lijntjes minder op. Besteed dus voldoende aandacht aan de randen en uiteinden van de wand. Op die manier blijft het geheel er netjes uitzien.

Plakhout voor jouw wand

Wil jij jouw wand ook van plakhout voorzien om voor meer sfeer in huis te zorgen? Laat je dan inspireren door een winkel die specialist is in wandbekleding. Voor elke muur is er een inventieve oplossing die bij jou en je interieur past. Heb je vragen naar aanleiding van dit blog? Stel ze ons via het contactformulier.

Terug naar boven