Promoland lanceert de EnerCyber-1, een supercompact en superhandig gadget!

Rate this post

Promoland, specialist in mobiele digitale gadgets,  brengt een nieuw gadget op de markt, namelijk de EnerCyber-1. Eigenlijk moeten we spreken van 2 gadgets in 1:

Ten eerste is het een handige noodoplader (zgn. Powerbank) voor veel elektronische apparaten, welke energie halen uit de interne oplaadbare accu, zoals smartphones, tablets, audio-players, etc. Als de accu van deze apparaten onderweg leegraakt, heb je een probleem. Zeker als binnenkort het 4G netwerk gaat draaien, zal het  voor gebruikers frusterend zijn dat veel mobiele apparaten er al binnen enkele uren mee ophouden. Met het aankoppelen van de EnerCyber-1 komt er weer een stoot extra energie beschikbaar om weer verder te werken, bellen, chatten, emailen, etc.

Het tweede handige detail van de EnerCyber-1 is de ingebouwde USB Flash Drive met een geheugencapaciteit van 4 GB , welke als standaard wordt geleverd. Dus geschikt voor een flink aantal documenten, foto’s, muziek, etc. Zo kan de bekende USB-stick thuis blijven. Een uittrekbaar kabeltje zorgt voor de verbinding naar de PC of  laptop.

De EnerCyber-1 is een superhandig gadget, dat het ook prima zal doen als cadeau-artikel of relatiegeschenk. Het apparaatje is te leveren in diverse kleuren aluminium. Opdruk van tekst of logo kan via zeefdruk of via lasergravure. Promoland kan ze al vanaf 50 stuks met logo leveren. Een ander pluspunt: het formaat is bijzonder compact (een fractie groter als een creditcard) en het gewicht is superlaag (35 gram!).

Consumenten kunnen dit mobiele gadget binnenkort kopen op de webshop van Promoland. Te zijner tijd zal het ook in de detailhandel te koop zijn. De verwachtte adviesprijs zal rond 25 Euro bedragen.

Verdere specificaties:

Formaat: 86 mm hoog en 55 mm breed, slechts 5 mm dik.

Gewicht: 35 gram (netto)

Materiaal: aluminium (behuizing)

Kleuren: diverse kleuren leverbaar

Accu:  Li-ion, oplaadbaar

Accu capaciteit: 1000 mA (bij volledige lading)

Oplaadtijd: max. 3 uur

Aantal opladingen: 1000 x minimaal

Input:  mini-USB 5V / 600 mA (max.)

Output:  micro-USB 5V / 500mA

Geheugen: 4 Gb Flash

Verpakking: geschenkdoosje/blister

Accessoires: 4  pluggen voor de populaire merken en toepassingen

 

Informatie:

Promoland BV

Tel. 078-6171716

E-mail: business@promoland.nl

Terug naar boven