Kent u Quick step vloeren?

Rate this post

Alles over de voordelen van Quick Step laminaat

Hebt u plannen om een nieuwe vloer in uw woning te leggen. Heeft u dan al in de gaten gekregen dat het nog best een lastige opgave is om de juiste vloer te vinden? Het kans lijken op het zoeken naar een speld in een hooiberg. Het aanbod vloeren en vloersoorten is namelijk enorm. Om u te informeren over de vele mogelijkheden, laten we u in dit blog kennismaken met Quick Step vloeren. En dan om precies te zijn met de Quick Step laminaat vloer. Doe dus gerust uw voordeel mee.

Hoge kwaliteit laminaat vloer

Quick Step is een inmiddels een zeer bekend merk. Dat is grotendeels te danken aan de vele overwinningen die de door Quick Step gesponsorde professionele wielerploeg op haar palmares heeft gezet. Bijna dagelijks is er wel een wielrenner van deze ploeg in beeld die een koers gewonnen heeft. We kunnen wel stellen dat de kwaliteit van de wielrenners illustratief is voor de kwaliteit van het laminaat. Die kwaliteit is namelijk zeer hoog. Zo zijn vloeren van Quick Step laminaat vochtbestendig en geluiddicht. Erg handig wanneer de vloer veel gebruikt wordt, bijvoorbeeld door spelende kinderen.

Eenvoudig te leggen laminaat

Een Quick Step laminaat vloer is vrij eenvoudig te leggen. Dat is zeker geen ‘rocket science’! Dit komt onder andere door het hoogwaardige kliksysteem. Gaat u de vloer zelf leggen, of schakelt u hiervoor een specialist met legservice in? Bij deze vloer zijn beide opties mogelijk. Het is afhankelijk van uw budget wat u ervoor over hebt.

Duurzaam en milieuvriendelijk materiaal

Quick Step laminaat is gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Uw ‘carbon foot print’ zal in het bos niet te zien zijn. U kunt deze laminaat vloer dus met een gerust hart aanschaffen. Dat is een hele geruststelling met het oog op de toekomst!

Vrijwel onderhoudsvrije vloer

Bovenstaand kopje trok natuurlijk meteen uw aandacht. Want wie wil er nu niet een onderhoudsvrije vloer in huis? De vloeren van Quick Step hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Een keer in de zoveel tijd even stofzuigen is eigenlijk wel voldoende. Een als er een vlek op komt, kunt u die met een vochtige doek verwijderen.

Ruim aanbod laminaat

Nu u weet dat Quick Step Laminaat best een erg goede keuze is voor uw vloer, is het ook prettig om te weten dat het aanbod laminaat vloeren van dit merk zeer groot is. Er zijn zeer veel prints, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Ook voor u biedt Quick Step vloeren u dus een prachtige laminaat vloer. Welke vloer kiest u?

Heeft dit artikel u een beetje op weg geholpen bij het kiezen van de juiste vloer? Stuur ons uw feedback via het contactformulier hierop de site.

Terug naar boven