De 3 grootste voordelen van Shellac

Rate this post

Snel en veilig stevige, mooie nagels

U zoekt nagellak die lang blijft zitten, zodat u uw nagels niet om de dag hoeft te lakken. Bovendien wilt u niet zo veel tijd kwijt zijn aan het lakken van uw nagels. Probeert u dan eens Shellac. Met deze lak creëert u binnen korte tijd de prachtigste nagels die tot twee weken blijven zitten. En het is ook nog beter voor uw nagels dan gellak. Iets voor u? Lees dan snel dit blog.

De pluspunten van Shellac

Shellac is een soort mix tussen gewone nagellak en gellak. Hierdoor heeft deze lak een aantal pluspunten:

  • Shellac is steviger dan nagellak en blijft daarom langer zitten;
  • Door de uv-techniek droogt Shellac veel sneller dan gewone nagellak;
  • Shellac is veel minder schadelijk voor uw nagels dan gellak.

Voordeel 1: Stevige nagels die lang blijven zitten

Wanneer u Shellac gebruikt, worden uw nagels een stuk steviger. Tegelijkertijd zien ze er veel natuurlijker uit dan kunstnagels, omdat ze mooi dun blijven. Bovendien blijft de lak tot wel twee weken zitten. U bespaart dus veel tijd op het lakken.

Voordeel 2: Shellac droogt snel

Shellac gebruikt dezelfde uv-technologie die ook voor gellak gebruikt wordt. Hierbij legt u uw nagels na elk laagje dat u lakt onder een speciale lamp. U hoeft zo niet eindeloos te wachten tot uw basislaag, kleurlaag en topcoat gedroogd zijn. Na een minuutje onder de lamp kunt u direct verder met de volgende laag.

Voordeel 3: Shellac is minder schadelijk voor uw nagels

Shellac is veel minder schadelijk voor uw nagels dan gellak. Ook hoeven uw nagels niet gevijld te worden, waardoor ze zo sterk en gezond mogelijk blijven. De Shellac komt namelijk gemakkelijk los van de nagels door de weken.

Shellac aanbrengen in de nagelstudio

Bent u ook overtuigd van de voordelen van Shellac? Laat dan Shellac op uw nagels aanbrengen bij een nagelstudio bij u in de buurt. Tevreden over het resultaat? Laat het ons weten via het contactformulier.

Terug naar boven