Unieke elementen voor een stijlvolle tuin

Rate this post

Tuin als geen andere

Uw stijl is niet zoals die van anderen. Dat wilt u natuurlijk uiten. Misschien wel in uw kledingstijl, of de stijl van uw inrichting. Ook in uw tuin kunt u uw eigen unieke stijl laten spreken! In dit blog geven we enkele tips hoe u dit kunt doen op een trendy manier.

Voeg unieke kleur toe

In tuinen wordt vaak gekozen voor de ‘standaard’ natuurlijke kleuren. Hierbij kunt u denken aan bruin, groen en wellicht een subtiele accentkleur zoals paars of rood in de beplanting. In moderne tuinen wordt er vooral gekozen voor wit, grijs en zwart. U kunt er echter voor kiezen om een unieke kleur toe te voegen aan uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van een felroze tuinset? Of plantenbakken en bloempotten in vrolijke kleuren en met een leuk patroon? Die maken de tuin een veel vrolijker geheel.

Highlight een bepaalde plek

Wanneer u een mooi beeld in uw tuin heeft, of een uniek (antiek) tuinsetje gekocht heeft, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat die ook opvallen. Kies daarom uw favoriete onderdeel van uw tuin, en richt de rest van de tuin hieromheen in. Zo laat u zien wat u het mooiste vindt in uw tuin, en zullen mensen die langskomen direct ervaren wat uw persoonlijke stijl is. Bovendien is het een goede manier om ervoor te zorgen dat dat ene mooie beeld dat u op een rommelmarkt tegengekomen bent niet in de omgeving opgaat.

Vergeet verlichting niet

Veel mensen vergeten hun tuin op de juiste manier te verlichten. Ze installeren misschien een paar lampen naast de deur, onder de veranda of naast het pad, maar verder wordt er geen aandacht aan de verlichting in de tuin besteedt. Ontzettend zonde, want met de tuin kunt u juist een unieke sfeer creëren. Kies bijvoorbeeld voor verlichting in een bepaalde kleur die de rest van de tuin complimenteert, of ga op zoek naar mooie exclusieve tuinverlichting. Ongetwijfeld wordt de verlichting in uw tuin nog veel besproken!

Hoe heeft u ervoor gezorgd dat uw persoonlijke stijl terug te zien is in uw persoonlijke stijl terug te zien is in uw tuin? Neem contact op en laat het ons weten!

Terug naar boven