Wat te doen bij stormschade aan zorgwoningen

Rate this post

Ik heb stormschade aan mijn zorgwoning, wat nu?

Storm Eunice heeft in Nederland de nodige schade aangericht. Daken zijn kapot, bomen zijn omgevallen, objecten vlogen de lucht in. De storm heeft ons goed weten te raken. Maar niemand zit natuurlijk op stormschade te wachten. Zeker niet als u stormschade heeft aan uw zorgwoning. Daarom vertellen wij u in dit blog wat u het beste kunt doen bij stormschade aan zorgwoningen.

Bel een specialist

Heeft u geen ernstige stormschade aan uw zorgwoning? Dan is een kleine reparatie wellicht al voldoende. Bel een specialist om naar de schade te kijken, zodat u zeker weet dat u geen dingen over het hoofd ziet. Vervolgens kan de specialist u adviseren welke reparatie volstaat. Zo hoeft u geen onnodige kosten uit te geven. Dat is toch handig?

Ernstige schade? Huur een tijdelijke zorgwoning

Het kan uiteraard zijn dat uw zorgwoning ernstige schade heeft opgelopen en een kleine reparatie niet genoeg is om de stormschade te verhelpen. In dat geval is het mogelijk om tijdelijk een zorgwoning te huren. Deze zorgwoningen worden snel geleverd. Ook kunt u eenvoudig een zorgwoning huren binnen uw budget. De keuzemogelijkheden zijn namelijk enorm.

Zorgwoning op maat

Wilt u tijdelijk een zorgwoning huren, maar heeft u hier specifieke wensen bij? Dan kunt er ook voor kiezen om een zorgwoning te huren op maat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een energieneutrale woning of een woning zonder drempels. Maar ook als u extra slaapkamers wilt of meer bergruimte, is dat mogelijk bij een zorgwoning op maat. Handig toch? Binnen een mum van tijd heeft u een nieuwe zorgwoning staan zonder stormschade.

Heeft u nog vragen over wat te doen bij stormschade aan zorgwoningen? Laat dit dan weten via het contactformulier.

Terug naar boven